Доступність посилання

ТОП новини

Тігіпко не радить Януковичу підписувати декларацію про чесні вибори.


Керівник виборчого штабу прем''єр-міністра, кандидата в Президенти Віктора Януковича Сергій Тигипко не радить йому підписувати декларацію про чесні вибори. Про це він повідомив на прес-конференції.

За словами Тигипка, у регіонах зараз відбуваються дії, направлені на пошкодження плакатів Януковича, розповсюдження неправдивих листівок та негативної інформації в Інтернеті, і тому декларація про чесні вибори втрачає свій сенс.

"Підписувати угоду про чесні вибори було б політичним цинізмом", - сказав Тигипко.

Як повідомляло агентство, раніше лідер фракції Верховної Ради Соціал-демократичної партії (об''єднаної) Леонід Кравчук також не радив Януковичу підписувати угоду про чесні вибори. За словами Кравчука ті, хто підписав угоду про чесні вибори, не несуть жодної відповідальності за її дотримання.

2 серпня кандидати в Президенти, лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко і лідер Соціалістичної партії Олександр Мороз підписали договір про чесні вибори з метою спільної боротьби з фальсифікацією результатів виборів Президента.

Вони домовилися також про об''єднання зусиль з організації спільного контролю за виборами; про координацію дій у виявленні порушень Закону "Про вибори Президента України" і можливих провокацій.

Крім того, Ющенко і Мороз прогнозують приєднання до договору про чесні вибори інших кандидатів. Раніше Янукович заявив, що вважає недоцільним підписувати які-небудь угоди з іншими кандидатами в Президенти, зокрема, угоду про чесні вибори, запропоновану Ющенком.

Українські Новини

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG