Доступність посилання

ТОП новини

Депутат Ради Луценко прогнозує відставку Кучми в День незалежності.


Депутат Верховної Ради, довірена особа кандидата в Президенти Олександра Мороза Юрій Луценко прогнозує, що у своєму зверненні 24 серпня в День незалежності Президент Леонід Кучма оголосить про свою відставку. Про це Луценко сказав журналістам у Луганську.

Луценко вважає, що зараз засоби масової інформації приділяють надто багато уваги діяльності Президента. "...Кучма постійно піариться в телевізорі. Людина начебто й не висунулась кандидатом, начебто й не йде у владу. Тобто така технологія означає, що Кучма відіграє якусь серйозну роль під час виборів", - сказав він.

Кучма, на думку Луценка, через свою непопулярність серед населення не може ефективно привселюдно підтримувати прем''єр-міністра Віктора Януковича на виборах.

За прогнозом Луценка, Кучма подасть у відставку і Янукович, відповідно до Конституції, може виконувати обов''язки Президента.

"Цей сценарій буде серйозно діяти на виборців. Якщо зараз люди вважають абсолютно неминучим призначення Януковича президентом, то такий крок, коли він уже за 2 місяці до виборів буде в.о., може стати дуже серйозним впливом на їхній неприхід до виборчих урн, а, відповідно, використання їхніх голосів для фальсифікації", - сказав Луценко.

Він вважає таку можливість відставки Кучми більш ймовірною, ніж визнання виборів недійсними.

Українські новини

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG