Доступність посилання

ТОП новини

На Буковині за нелюбов до Януковича непокірних сільських голів травлять УБОЗом.


Як повідомив сьогодні в Чернівецький регіональний штаб сільський голова Топорівців Новоселицького району Віктор Паращук, 16 липня цього року у Чернівцях проходила обласна конференція Асоціації органів місцевого самоврядування, на якій було поставлено питання щодо підтримки Віктора Януковича на посаду Президента України.

"Я єдиний, хто проголосував проти його підтримки, і цього вистачило, щоб 5 серпня мені принесли офіційний папір за підписом начальника УБОЗу, першого заступника начальника УМВС України в Чернівецькій області Г.Проскурняка з вимогою представити йому всі документи за 2003-2004 рік, а саме: сесійні матеріали, протоколи виконкомів і всю бухгалтерську документацію за цей період", - розповів Віктор Паращук.

Віктор Паращук стверджує що "до нього раніше не висловлювалися жодні претензії з боку правоохоронних органів і не надходили скарги на діяльність як сільського голови". Він вважає, що його "прагнуть знищити як вільнодумця".

Керівник Чернівецького штабу Віктора Ющенка Іван Демчак повідомив : "9 серпня до Віктора Паращука приїхали одягнені в цивільну одежу люди. Вони назвалися співробітниками УБОЗу і вилучили з його сейфу рішення сесій за 2003 рік, рішення засідань виконкомів і бухгалтерські документи".

З цього приводу народний депутат України по мажоритарному в/о №202 міста Чернівці Віктор Король має намір звернутися до Голови Чернівецької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування Олександра Грушка з проханням надати народному депутатові копію протоколу про прийняті рішення на засідання 16 липня для ознайомлення". Прес-служба Центрального штабу Віктора Ющенка

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG