Доступність посилання

ТОП новини

До 50-річчя "Радіо Свобода". Пенсіонерка Раїса Карюк із Миргорода Полтавської області.


«Прийміть мої щирі вітання з 50-річчям заснування Української «Свободи» та побажання всіляких гараздів...

Багато років тому, короткі хвилі донесли до моєї свідомості, що не все так безхмарно в «нашей прекрасной стране», і я стала по іншому сприймати життя.

Згадуючи сімдесяті роки, не можу забути, як мої приятелі і приятельки із жахом сприймали ті новини, про які я їм повідомляла, почувши із радіоприймача через глушіння. Уникали спілкування зі мною: «Ти що? Так про Леніна говориш!». Тепер більшість з них це інші люди, самі стали слухачами Радіо «Свобода».

Шановні свободівці, дякую Вам за те, що у мене збільшилося коло друзів, мені пишуть, приїздять подивитися на жіночку, яка нічого не боїться, дякують інші за добрі слова на адресу заробітчан. У свої солідні роки, я навіть не сподівалася на якесь диво у своєму житті Користуючись нагодою, вітаю і слухачів та своїх колег з ювілеєм нашої «Свободи». Запрошую на Сорочинський ярмарок, що проходитиме із 18-го до 22-го серпня.

Хай Українська «Свобода» наближає нас до перемоги добра над злом. Бажано, щоб наші українці – виборці прозріли на цих президентських виборах.

Будьмо! Слава Україні!

Пенсіонерка Раїса Карюк, місто Миргород».

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG