Доступність посилання

ТОП новини

Виборчий штаб кандидата у президенти України Вiктора Ющенка вважає, що прем''єр і кандидат у президенти Вiктор Янукович повинен або пiти у вiдставку, або вiдмовитися вiд подальшого ведення передвиборчої кампанії, оскільки поєднання цих статусів суперечить закону


Про це на прес-конференцiї у Києві заявили члени блоку "Наша Україна." Говорить Микола Катеринчук: “Те, що відбувається сьогодні із кампанією Віктора Януковича, можна вималювати таким чином: уявіть собі, що почалися олімпійські ігри і йде забіг легкоатлетів. Всі, скажімо, почали бігти, а Янукович сів у машину “Мерседес” і почав їхати. Це питання використання рівних можливостей всіх кандидатів щодо доступу до ЗМІ, а також використання кандидатом від влади так званого адміністративного ресурсу”.

Про це на прес-конференцiї у Києві заявили члени блоку "Наша Україна.

"Говорить Микола Катеринчук: “Те, що відбувається сьогодні із кампанією Віктора Януковича, можна вималювати таким чином: уявіть собі, що почалися олімпійські ігри і йде забіг легкоатлетів. Всі, скажімо, почали бігти, а Янукович сів у машину “Мерседес” і почав їхати. Це питання використання рівних можливостей всіх кандидатів щодо доступу до ЗМІ, а також використання кандидатом від влади так званого адміністративного ресурсу”.

Уповноважений представник кандидата в президенти України Януковича Степан Гавриш так прокоментував останні заяви депутатів “Нашої України”:

“Влада робить все для того, щоб зробити вибір інших кандидатів, які на цей час в опозиції, які висунули себе, такими, що мають можливість вільно, демократично і чесно обиратися. Можливо, саме тому кандидат від влади не проводить гучних піарних зустрічей із виборцями. Можливо, саме тому влада щоразу опікується проблемами, щоб будь-які спекуляції навколо влади не стали причиною для ускладнення суспільної ситуації”.
XS
SM
MD
LG