Доступність посилання

ТОП новини

У ВИПАДКУ ПЕРЕМОГИ ЮЩЕНКА НА ВИБОРАХ УКРАЇНА ЧЕРЕЗ 4 РОКИ ОТРИМАЄ УСІ ПЕРЕДУМОВИ ДЛЯ ВСТУПУ У ЄС – ПОРОШЕНКО.


Заступник голови координаційного комітету виборчої кампанії Віктора ЮЩЕНКА Петро ПОРОШЕНКО заявляє, що у випадку приходу до влади його команди Україна через чотири роки отримає усі передумови для вступу в Європейський Союз, “тобто до закінчення п’ятирічної президентської каденції В.ЮЩЕНКА”.

Як передає кореспондент УНІАН, про це П.ПОРОШЕНКО заявив на Чернівецькому машинобудівному заводі під час робочої поїздки на Буковину.

За його словами, він наполягатиме, щоб “до програми зобов’язань, які візьме на себе нова влада, було включено, що Україна через 5 років стане членом ЄС”.

Він додав, що коли Україна вступить у Євросоюз, “вирішаться й мовні питання, і захист мов національних меншин, питання захисту свободи слова і прав людини, які так сьогодні тривожать людей і які піднімають наші конкуренти”.

Відповідаючи на запитання працівників заводу стосовно кадрових рішень у випадку приходу до влади В.ЮЩЕНКА, П.ПОРОШЕНКО сказав: “Ніякого полювання на відьом не буде, хоч та кадрова політика, яку нині проводить теперішня влада, є просто жахливою”. Він додав, що “єдиним критерієм претендувати на будь-яку посаду за президентства В.ЮЩЕНКА буде чесність, порядність і професіоналізм”. “Досвід роботи уряду прем’єра В.ЮЩЕНКА засвідчив ефективність цього підходу”, - сказав П.ПОРОШЕНКО.

Він підкреслив, що перші позитивні наслідки роботи нової влади “буде відчутно не за десятиліття, роки, а за лічені місяці. Це я вам гарантовано кажу і це у мене не викликає жодних сумнівів”.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG