Доступність посилання

ТОП новини

ЦВК ЗАРЕЄСТРУВАЛА ЩЕ 39 МІЖНАРОДНИХ ОФІЦІЙНИХ СПОСТЕРІГАЧІВ НА ВИБОРАХ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ.


Центральна виборча комісія України зареєструвала ще 39 міжнародних офіційних спостерігачів на виборах Президента України 31 жовтня 2004 року.

Як передає кореспондент УНІАН, член Центрвиборчкому Руслан КНЯЗЕВИЧ повідомив, що до ЦВК звернулася агенція США з міжнародного розвитку щодо реєстрації 8 спостерігачів від Сполучених Штатів, а також низки міжнародних організацій.

Зокрема, Організація з питань безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) попросила ЦВК зареєструвати 18 осіб, які вже 23-30 вересня прибудуть в Україну, щоб здійснювати місію ОБСЄ щодо довгострокового спостереження за виборами Президента в Україні.

Також ЦВК зареєструвала по 4 спостерігачі від Світового конгресу українців та Українського конгресового комітету Америки.

Від Міжнародної організації CIS-EMO (громадська організація, яка здійснює спостереження за виборами в країнах СНД з штаб-квартирою у Москві - УНІАН) Центрвиборчком зареєструав 4 особи.

Таким чином на сьогодні ЦВК вже зареєструвало 108 офіційних спостерігачів від іноземних країн та міжнародних організацій.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG