Доступність посилання

ТОП новини

ПЛАН ПОЇЗДОК У РАМКАХ ВИБОРЧОГО ТУРУ ВИЗНАЧЕНИЙ, АЛЕ Є КОНФІДЕНЦІЙНИМ, ЧЕРЕЗ ПОБОЮВАННЯ ПРОВОКАЦІЙ – ЮЩЕНКО.


План-графік поїздок кандидата в Президенти Віктора ЮЩЕНКА по сходу України вже розроблений, проте, значна його частина поки що залишається прихованою від широкої громадськості через перестороги щодо провокацій. Про це кандидат у президенти сказав сьогодні на прес-конференції.

За його словами, значна частина роботи з організації другого туру виборчої кампанії вже зроблена і залишається конфіденційною, "щоб не було заготовлено провокацій, на які щедра нинішня влада". В свою чергу на прес-конференції лідер БЮТ Юлія ТИМОШЕНКО повідомила, що згідно з рішенням координаційної ради коаліції "Сила народу" вона є відповідальною за виборчу кампанію В.ЮЩЕНКА в 6 областях, які репрезентують 33% всього українського електорату. Йдеться про Донецьку, Дніпропетровську, Луганську, Кіровоградську, Волинську та Сумську області.

Говорячи про Дніпропетровщину, Ю.ТИМОШЕНКО наголосила, що, незважаючи на сподівання влади щодо непопулярності В.ЮЩЕНКА на сході, інформація, якою вона володіє по регіону свідчить, що цей кандидат може набрати на Дніпропетровщині "не набагато менше голосів", ніж , наприклад, на півдні України. Сам В.ЮЩЕНКО оцінив перший день своєї поїздки по Дніпропетровській області достатньо оптимістично. За його підрахунками, на чотирьох вчорашніх мітингах побувало близько 20 тис. громадян. В.ЮЩЕНКО також подякував місцеву владу за "досить коректне" демократичне ставлення до нього, особливо в порівнянні з інцидентами із представниками місцевої влади на Херсонщині та Миколаївщині.

Ю.ТИМОШЕНКО також повідомила, що згідно з щойно закінченим соціологічним опитуванням, проведеним її аналітиками разом з відомими західними соціологами, загалом по Україні за В.ЮЩЕНКА готові проголосувати 51,7% виборців. За В.ЯНУКОВИЧА – 5,33%. Вона наголосила, що зазначені результати є набагато більш об''єктивними, оскільки під час опитування громадянам ставилися не прямі запитання, яких вони могли побоюватися, а опосередковані, які потім оброблялися та аналізувалися за відповідною технологією. За два тижні мають бути готові результати аналогічного опитування по Донецькій, Дніпропетровській та Луганській областях.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG