Доступність посилання

ТОП новини

КОРЧИНСЬКИЙ ЗНИК В ЙОРДАНІЇ – ПРЕС-СЛУЖБА КАНДИДАТА.


Кандидат на посаду Президента України Дмитро КОРЧИНСЬКИЙ, який перебував в Йорданії, відучора не виходить на зв''язок, повідомили УНІАН у прес-службі кандидата.

Так, за даними прес-служби, 25 серпня о 19.00 Д.КОРЧИНСЬКИЙ востаннє вийшов на зв''язок з активом партії "Братство". Він по супутниковому телефону повідомив, що, орендувавши за участю Посольства України в Йорданії автомобіль, він разом з активістами "Братства" вирушає на екскурсію по Йорданії і навколишніх районах Іраку. Того ж вечора кандидат мав повернутися до Аммана.

За даними прес-служби, з метою контролю та безпеки Д.КОРЧИНСЬКИЙ упродовж усього часу перебування на Близькому Сході особисто встановлював по супутниковому телефону зв''язок з активом партії "Братство" щодві години. Через дві години після початку екскурсії Д.КОРЧИНСЬКИЙ на зв''язок не вийшов. Всі спроби зв''язатися з ним зазнають невдачі. Мобільні телефони групи не працюють. Супутниковий телефон не відповідає. На зв''язок з родичами Д.КОРЧИНСЬКИЙ не виходив.

Як повідомлялося раніше, вчора кандидат на посаду Президента України Д.КОРЧИНСЬКИЙ повернувся з Багдада до Аммана, з якого згодом повинен вилетіти до України.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG