Доступність посилання

ТОП новини

"ЯКЩО ЙТИ ЗА ЛОГІКОЮ ВЛАДИ, ТЕРОРИСТ, КОЛИ ЙДЕ НА ТЕРАКТ, МАЄ ЗАПИСАТИСЯ В УНП І ВЗЯТИ З СОБОЮ ПОСВІДЧЕННЯ" – КОСТЕНКО


Лідер Української народної партії, член Координаційного комітету Коаліції "Сила народу" Юрій КОСТЕНКО заявив: "якщо йти за логікою, яку пропонує влада, то "коли терорист іде на теракт, він перед тим обов''язково має записатися в члени УНП і обов''язково взяти з собою на "справу" посвідчення". Про це УНІАН повідомили в прес-службі УНП.

За словами Ю.КОСТЕНКА, "сьогоднішня заява міліції – це одна з багатьох ланок у ланцюгу однієї ешелонованої провокації. Підстави для такого твердження дає спільна заява Генпрокуратури, МВС та СБУ від 23 серпня, нав''язування думки про нібито "зрівняння рейтингів" Віктора ЮЩЕНКА та Віктора ЯНУКОВИЧА та нібито підготовку опозицією "силового варіанта" – а, отже, "загрози тероризму з боку опозиції".

Як вважає лідер УНП, "влада готується до силового сценарію, причому готується застосувати його сама під виглядом "боротьби з тероризмом", який "загрожує" з боку опозиції". "Українська народна партія, - зазначив Ю.КОСТЕНКО, - обрана як об''єкт для розробки тези про "терористів від опозиції" тому, що є найбільш потужною з партій, які входять нині до блоку Віктора ЮЩЕНКА, і саме наших активістів найбільше залучено до виборчого процесу".

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG