Доступність посилання

ТОП новини

НАША УКРАЇНА" МОЖЕ ЗАГАЛЬМУВАТИ ПОЧАТОК СЕСІЇ ВР, ЯКЩО ВЛАДА ВНЕСЕ НА РОЗГЛЯД ПРОЕКТ ПОЛІТРЕФОРМИ – ЮЩЕНКО.


Фракція "Наша Україна" готова загальмувати початок осінньої сесії Верховної Ради, "якщо з боку провладних сил буде спроба винести на обговорення і затвердження проект політичної реформи, не прийнятий парламентом кілька місяців тому".

Як передає кореспондент УНІАН, про це сказав сьогодні в інтерв`ю журналістам у Боярці кандидат у Президенти України, лідер "Нашої України" Віктор ЮЩЕНКО.

Він наголосив, що "ми будемо діяти адекватно в парламенті і поза ним, щоб цього (прийняття політреформи – УНІАН) не допустити".

Водночас він зазначив, що його фракція готова працювати над розглядом будь-яких соціальних питань, не допускаючи політизації роботи парламенту.

За словами В.ЮЩЕНКА, у народних депутатів є достатня кількість роботи з удосконалення законодавчої бази і врегулювання ряду питань, зокрема, бюджетних та економічних. "Це раціональний план роботи Верховної Ради на осінній сесії, - сказав він. - Ми не вважаємо надто раціональним акцентувати зусилля на дискусії парламенту, наприклад, на обговоренні бюджету 2005 року, тому що ця влада не буде представляти бюджет і не буде його виконувати".

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG