Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні Президент України Леонід Кучма, перебуваючи на півночі Криму, відвідав відкрите акціонерне товариство “Кримський содовий завод” у Красноперекопську та державну акціонерну компанію "Титан" в Армянську


Відкрите акціонерне товариство “Кримський содовий завод” - провідне підприємство із виробництва технічної кальцинованої соди в Україні, яке забезпечує близько 80 % потреб внутрішнього ринку. В Армянську Президент взяв участь у церемонії закладення капсули на місці будівництва нового цеху компанії "Титан" з виробництва сірчаної кислоти.

Відкрите акціонерне товариство “Кримський содовий завод” - провідне підприємство із виробництва технічної кальцинованої соди в Україні, яке забезпечує близько 80 % потреб внутрішнього ринку. Леонід Кучма ознайомився із його роботою після продажу заводу німецьким інвесторам через українських посередників. В Армянську Президент взяв участь у церемонії закладення капсули на місці будівництва нового цеху компанії "Титан" з виробництва сірчаної кислоти. За даними урядових джерел, Фонд державного майна України розглядає питання приватизації цього державного підприємства.
XS
SM
MD
LG