Доступність посилання

ТОП новини

ВЛАДА ВИКОРИСТОВУЄ СИМОНЕНКА ДЛЯ ОЗВУЧЕННЯ ПРОВОКАЦІЙНИХ ЗАЯВ, ЯКІ НЕ МОЖУТЬ БУТИ ОПРИЛЮДНЕНІ В ПІДКОНТРОЛЬНИХ ЇЙ ЗМІ – УРП “СОБОР”.


УРП “Собор” заявляє, що влада використовує лідера КПУ, кандидата на пост Президента України Петра СИМОНЕНКА для озвучення провокаційних заяв, які не можуть бути оприлюднені в офіційних, підконтрольних українській владі засобах масової інформації. Про це йдеться в переданій УНІАН заяві Української республіканської партії “Собор”.

Зокрема, в документі зазначається, що, виступаючи 26 серпня цього року на передвиборчому мітингу в Ужгороді, лідер Комуністичної партії України, кандидат у Президенти України П.СИМОНЕНКО заявив, що начебто в Польщі готуються українські бойовики для провокацій під час президентських виборів, запланованих на жовтень ц.р. Ця заява викликала гостре обурення в Польщі. Офіційні особи польського уряду категорично спростували інформацію, яка містилася у виступі П.СИМОНЕНКА, зазначається в заяві.

Українська республіканська партія “Собор” розцінює заяву лідера українських комуністів “як грубу провокацію, коріння якої знаходиться в часах тоталітаризму. Ця заява ще раз продемонструвала, що Комуністична партії України використовує весь пропагандистський матеріал, накопичений злочинним тоталітарним режимом СРСР, від спадщини якого КПУ ніколи так і не відмежувалася”.

На переконання УРП “Собор”, заява П.СИМОНЕНКА має на меті посварити Україну з Польщею, ще більше утруднити майбутню євроінтеграцію нашої держави. Говорячи про підготовку в Польщі українських бойовиків, П.СИМОНЕНКО ще раз засвідчив, що правлячий режим використовує його “для озвучення найбруднішої брехні, яка не може бути прямо заявлена в офіційних, підконтрольних українській владі засобах масової інформації”.

Як зазначається в заяві, Українська республіканська партія “Собор” вивчає можливість звернення до Верховного Суду України щодо зняття П.СИМОНЕНКА з виборчих перегонів “за виголошення відверто провокаційних, брехливих заяв, які мають на меті дестабілізацію ситуації в українському суспільстві, розпалювання ксенофобії і ворожнечі”.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG