Доступність посилання

ТОП новини

КАНЦЕЛЯРИЗМ У ВИКОНАННІ УКРАЇНСЬКИХ ЧИНОВНИКІВ ЗА ЧАСІВ ВІКТОРА ЯНУКОВИЧА СЯГНУВ АПОГЕЮ – ЄВГЕН ЖОВТЯК.


Член парламентського бюджетного комітету, представник політичної групи Української народної партії Євген ЖОВТЯК вважає зміст постанови Кабінету міністрів України №1111 "Про затвердження Порядку спрямування надходжень від приватизації державного майна понад обсяги, визначені статтею 26 Закону України "Про Державний бюджет України на 2004 рік" настільки контраверсійним, що найближчими днями він неодноразово буде коментуватися.

Водночас народний депутат звертає увагу на стиль документу, який, на його думку, писався нашвидкуруч.

Зокрема, він зазначив: "Після ознайомлення з документом складається враження, що в Кабміні не лишилося знавців української мови ані здатних переглянути декларацію свого шефа перед її подачею до ЦВК, ані спроможних перечитати урядові документи".

При цьому він процитував низку положень постанови: "Мінфін разом із заінтересованими центральними органами виконавчої влади готує пропозиції щодо спрямування коштів, визначає обсяги коштів, які можуть бути спрямовані у поточному місяці за напрямами спрямування", або "Державне казначейство здійснює перерахування коштів від надходжень за наявності механізмів перерахування" і т.ін.

"Канцеляризм у виконанні українських чиновників мало коли був привабливим, однак за часів ЯНУКОВИЧА, здається, сягнув апогеї", - сказав Жовтяк.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG