Доступність посилання

ТОП новини

КПУ(О) ЗАКЛИКАЄ СИМОНЕНКА ВИБАЧИТИСЬ ЗА ПОШИРЕННЯ НЕПРАВДИВОЇ, НА ЇХНЮ ДУМКУ, ІНФОРМАЦІЇ ПРО ПАРТІЮ.


Комуністична партія України (оновлена) закликає кандидата в Президенти України, лідера Комуністичної партії України Петра СИМОНЕНКА вибачитись перед членами КПУ(о) за поширення неправдивої, на їхню думку, інформації про партію.

Про це йшлося сьогодні на прес-конференції лідерів КПУ(о) в УНІАН.

У заяві, оприлюдненій першим заступником голови партії Іваном МАЛОЛІТКО, зазначено, що КПУ(о) “з обуренням сприйняла ганебні нападки з боку кандидата на посаду Президента України, лідера КПУ П.СИМОНЕНКА та преси КПУ щодо нашої партії. Особливо вона посилилась після того, як IV з’їзд КПУ(о) одноголосно вирішив підтримати на виборах кандидата на посаду Президента України, лідера СПУ Олександра МОРОЗА... На сьогодні найбільш сильна кандидатура, яка зможе перемогти на виборах Президента України від лівих – це О.МОРОЗ. З’їзд вирішив, що наша підтримка буде здійснюватися одноосібно незалежно від СПУ, чого ми і дотримуємося”.

У документі зазначено, що П.СИМОНЕНКО у своїх виступах, а також газета “Комуніст Києва” пов’язали КПУ(о) з народним депутатом України Віктором ПІНЧУКОМ та назвали її “партією олігархів”. На думку авторів заяви, П.СИМОНЕНКО у своїх передвиборних виступах “ганьбить інші сили лівого спрямування, цим самим ображає тих громадян України, які виявили бажання вести боротьбу з нинішнім режимом не в КПУ, а лавах інших партій, КПУ(о), СПУ, КПРС, ПСПУ”.

Автори заяви звертаються до П.СИМОНЕНКА, щоб він попросив вибачення “за свої дії перед членами КПУ(о)”.

На думку голови КПУ(о) Михайла САВЕНКА, реальний рейтинг О.МОРОЗА вищий, ніж у П.СИМОНЕНКА. За його словами, О.МОРОЗ у другому турі виборів Президента може перемогти як В.ЮЩЕНКА, так і В.ЯНУКОВИЧА.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG