Доступність посилання

ТОП новини

ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ ПРОСИТЬ ВАСИЛЬЄВА РОЗСЛІДУВАТИ ДІЇ КИЇВСЬКИХ ЧИНОВНИКІВ, ЯКІ ЗАКРИЛИ "ТРОЄЩИНУ".


Кандидат у Президенти України, народний депутат Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ звернувся до Генерального прокурора України Геннадія ВАСИЛЬЄВА із запитом щодо злочинних, як вважає депутат, дій, спрямованих проти тисяч підприємців столичного ринку "Троєщина".

Про це повідомила УНІАН прес-секретар Л.ЧЕРНОВЕЦЬКОГО Катерина ШАПОВАЛ.

Згідно з повідомленням, Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ упевнений, що відповідальність за трагічні події, що відбулися в результаті закриття ринку, лежить виключно на чиновниках Київміськадміністрації, які "нелегітимно, без відповідних присудів" закрили ринок.

"Разом з тим оренда ринку, оформлена відповідним договором, закінчується тільки через 13 років, у 2017 році", - наголошується в повідомленні. "Причетні до цієї провокації, яка мала трагічні наслідки, міські чиновники мають понести кримінальну відповідальність", - цитує прес-секретар Л.ЧЕРНОВЕЦЬКОГО.

Як повідомляв УНІАН, після вибухів 20 серпня на Троєщинському ринку в Києві, міська влада тимчасово закрила ринок. Внаслідок вибухів постраждали 14 чоловік.

25 серпня підприємці, що працювали на ринку, перекрили рух вулицями Троєщинського району, проте водії скоювали наїзди на пікетуючих, внаслідок чого дві жінки дістали травми.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG