Доступність посилання

ТОП новини

У московському аеропорту “Внуково” сьогодні затримали кореспондента радіо “Свобода” Андрія Бабицького, який прямував до Північного Кавказу


Як повідомив телефоном сам Бабицький, спочатку його затримали за підозрою у намаганнях провезти вибухову речовину, а потім відпустили.

Як повідомив телефоном сам Бабицький, спочатку його затримали за підозрою у намаганнях провезти вибухову речовину, а потім відпустили.

Як повідомляє кореспондент радіо “Свобода” Олег Кусов, у даний момент Андрія Бабицького повезли до мирового судді у Сонцеві.

Ось що Андрій Бабицький розповів про деталі обставин з його затриманням: "О восьмій тридцять ранку я планував вилетіти із Москви у Мінеральні Води, але мене зняли з рейсу, як заявили працівники міліції, собака показав, що у моєму багажі, начебто, є вибухівка. Десь біля десятої я вийшов з кімнати огляду, до мене підійшли двоє молодиків і вимагали від мене купити їм пива. Почалась сварка. Я відмовився. Після цього нас затримали працівники міліції. Мене возили на медичне обстеження на предмет виявлення алкоголю в крові, я їхав разом з двома хлопцями, які теж зараз перебувають у відділку. Вони мені по дорозі сказали, що начальник служби безпеки аеропорту показав їм мій паспорт, моє фото, і попросив, щоб вони затіяли зі мною скандал, коли я вийду з кімнати огляду. Обидва вони працівники аеропорту у Внуково".
XS
SM
MD
LG