Доступність посилання

ТОП новини

У ВЕРЕСНІ "БРАТСТВО" ПЛАНУЄ РЯД МАСШТАБНИХ АКЦІЙ ГРОМАДЯНСЬКОГО СПРОТИВУ В ОБЛАСТЯХ.


Всеукраїнська політична партія „Братство” у вересні планує провести в областях України низку масштабних акцій громадянського спротиву.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив на прес-конференції в УНІАН кандидат на пост Президента України, лідер ВПП "Братство" Дмитро КОРЧИНСЬКИЙ.

"Будуть проводитися дуже активні і дуже масштабні акції громадянського спротиву в ряді обласних центрів, в першу чергу, в Черкасах. Ми також не залишимо напризволяще Вишгород, зробимо все, щоб мешканці Вишгороду мали можливість проголосувати, і все для того, щоб мерія Вишгорода більше не мала можливості ображати своїх мешканців", - запевнив Д.КОРЧИНСЬКИЙ.

Також, за його словами, на вересень планується здійснити низку "серйозних придністровських акцій спільно з придністровськими братами в Києві з метою не дати можливості Києву повернутися спиною до українського Придністров’я". На переконання Д.КОРЧИНСЬКОГО, завдяки активізації проведення акцій "Братством" у вересні, виборчий процес в Україні, який нині обмежується "змаганням демагогій кандидатів, буде перетікати в річище конкретних, живих акцій громадянського спротиву".

Д.КОРЧИНСЬКИЙ нагадав, що активізація населення є основним завданням "Братства".

Відповідаючи на запитання журналістів, скільки саме людей планується вивести на вулицю, Д.КОРЧИНСЬКИЙ зазначив: "Ми плануємо масові акції, скажімо, у Запорізькій області це будуть тисячні акції, в Черкасах ми почнемо з кількох сотень чоловік і, ймовірно, якщо місцева влада не піде на поступки, то кількість учасників акції буде доведена до 10 тисяч".

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG