Доступність посилання

ТОП новини

США ЗАЦІКАВЛЕНІ У ПОГЛИБЛЕННІ ДВОСТОРОННІХ ВІДНОСИН З УКРАЇНОЮ – ЗАСТУПНИК ДЕРЖСЕКРЕТАРЯ США.


США зацікавлені у поглибленні двосторонніх відносин з Україною. Про це сказав заступник державного секретаря США з питань Європи та Євразії Джон ТЕФФТ в ході зустрічі з Головою Верховної Ради України Володимиром ЛИТВИНОМ.

Як повідомив прес-секретар спікера Ігор СТОРОЖУК, Д.ТЕФФТ підкреслив, що інтерес США до України пов’язаний, як з таким важливим періодом, що нині переживає Україна – президентськими виборами - так і з прагненням Америки поглиблювати свої двосторонні відносини з нашою країною. В ході зустрічі Д.ТЕФФТ також висловив думку, що Україна «вільна і демократична - є дуже важливою у світі».

В ході розмови В.ЛИТВИН порушив питання про перспективи України щодо надання їй статусу країни з ринковою економікою, вступу України до СОТ, скасування поправки Джексона-Венніка, а також стосовно активнішої позиції США у питанні інтеграції України до НАТО. На що Д.ТЕФФТ сказав, що поступове вирішення цих питань входить до кола його обов’язків і підтвердив свою готовність до активнішої співпраці з Україною в цих напрямках.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG