Доступність посилання

ТОП новини

ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ ЗАЯВЛЯЄ, ЩО МВС ГОТУЄ «РЕПРЕСИВНУ АКЦІЮ» ПРОТИ ЙОГО СІМ''Ї. МВС І ПРОКУРАТУРІ НІЧОГО НЕВІДОМО.


Кандидат у Президенти України, народний депутат України, лідер Християнсько-ліберальної партії Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ заявляє про те, що «Міністерство внутрішніх справ готує широкомасштабну репресивну акцію щодо членів сім''ї Л.ЧЕРНОВЕЦЬКОГО». Про це УНІАН повідомила прес-секретар Л.ЧЕРНОВЕЦЬКОГО Катерина ШАПОВАЛ. Будь-які подробиці планованої акції не повідомляються.

На думку самого кандидата в Президенти, йдеться у повідомленні, таким «страшним» чином його намагаються примусити «замовкнути». «Проте, я продовжуватиму говорити правду, чого б мені це не коштувало… Заради мільйонів інших громадян України я продовжуватиму свою діяльність», - наводяться в повідомленні слова самого Л.ЧЕРНОВЕЦЬКОГО.

Водночас, в МВС України заяву Л.ЧЕРНОВЕЦЬКОГО назвали «популістським кроком» з метою привернути до своєї особи особливу увагу. При цьому в Центрі громадських зв''язків МВС України, куди УНІАН звернувся за коментарем, підкреслили, що Міністерство ніколи не влаштовувало акцій, подібних тим, про яку заявляє Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ.

У свою чергу керівник прес-служби Генеральної прокуратури України Сергій РУДЕНКО, відповідаючи на запитання кореспондента УНІАН, заявив, що Генпрокуратура не володіє інформацією про підготовку органами МВС будь-яких «репресій» проти кандидата в Президенти Л.ЧЕРНОВЕЦЬКОГО і членів його сім''ї, тому давати якісь коментарі з цього питання не вважає за можливе.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG