Доступність посилання

ТОП новини

КОЗАК СПРОСТОВУЄ ВЕРСІЇ ПРО ТЕ, ЩО Є "ТЕХНІЧНИМ КАНДИДАТОМ" НА ПРЕЗИДЕНТСЬКИХ ВИБОРАХ.


Кандидат у президенти, голова політичної партії парламентського типу "Організація українських націоналістів в Україні" Роман КОЗАК спростовує припущення на його адресу про те, що він є технічним кандидатом, зареєстрованим для підтримки провладного кандидата.

"Сьогодні із багатьох патріотів роблять підсудних, а сексотів, стукачів, людей, які грабували український народ представляють патріотами. Це є неприпустимим, так само, як ділити народ на електорати, на технічних і нетехнічних кандидатів", - вважає Р.КОЗАК.

Він наголошує, що є реальним кандидатом, представленим політичною партією ОУН, яку розбудовує з 1991 року, а в 2001 році почав підготовку до президентської виборчої кампанії. Він пообіцяв, що надалі "представник від ОУН буде постійно" брати участь у кожних наступних президентських виборах.

Р.КОЗАК не погоджується з класифікацією його ролі у виборчій кампанії як кандидата-кілера, який працює проти опозиції, а також вважає свої агітаційні ролики на телеканалах коректними.

"Я займаюсь 15 років політикою. Я говорю в ролику, що ОУН прийде до влади, з Віктором ЮЩЕНКОМ чи з іншими. І ті люди, які хочуть на наших ідеях іти (до влади), мають очиститися, очиститися від гріхів, від того корита, від владарювання, коли грабували народ та банки. Всі повинні очиститися, разом із нами йти і утверджувати українську державність".

Утвердження державності Р.КОЗАК розуміє, зокрема, так: "Ми за українську мову, за посилення на східному кордоні, де треба поставити заслін, щоб не руйнували наших традицій і мови", а також "провести депортацію, вигнання за межі України паразитуючих елементів, противників національної соборної держави".

Р.КОЗАК поінформував, що на сьогодні зібрано 800 тисяч підписів на його підтримку як кандидата в президенти в усіх регіонах. За його словами, штаб уже провів "вибраковку підписів" і наступного тижня планує подати документи до ЦВК.

Р.КОЗАК розраховує на високі відсотки голосів за свою кандидатуру і проходження в другий тур виборів.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG