Доступність посилання

ТОП новини

СУД ЗОБОВ''ЯЗАВ КОРЧИНСЬКОГО СПРОСТУВАТИ РОЗПОВСЮДЖЕНІ У ПРОГРАМІ "ПРОТЕ" ВІДОМОСТІ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ ВЛАДИ КИЄВА.


Печерський районний суд Києва визнав розповсюджені у програмі "Проте" на телеканалі "Студія "1+1" Дмитром КОРЧИНСЬКИМ відомості про діяльність столичної влади неправдивими і зобов''язав Д.КОРЧИНСЬКОГО спростувати її.

Як повідомили УНІАН в прес-службі столичної мерії, 10 лютого 2004 року в програмі "Проте" ведучий Д.КОРЧИНСЬКИЙ розповсюдив недостовірну інформацію стосовно діяльності міської влади столиці. Київська міська державна адміністрація звернулася з позовом до Печерського районного суду столиці про захист честі, гідності і ділової репутації.

8 вересня Печерський суд своїм рішенням задовольнив позов КМДА до Товариства з обмеженою відповідальністю "Управлінсько-розпорядча агенція" (орендар ефірного часу) і громадянина Д.КОРЧИНСЬКОГО та визнав відомості, розповсюджені у програмі "Проте", такими, що не відповідають дійсності.

Суд зобов''язав Д.КОРЧИНСЬКОГО і ТОВ "Управлінсько-розпорядча агенція" спростувати неправдиві відомості у той же спосіб і в той же час, а також стягнути на користь міськдержадміністрації сплачене державне мито.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG