Доступність посилання

ТОП новини

Корупція залишається однією із найактуальніших проблем в Україні


Про це йшлося сьогодні у Києві на підсумковій конференції антикорупційної програми “Партнерство за прозоре суспільство”.

Про це йшлося сьогодні у Києві на підсумковій конференції антикорупційної програми “Партнерство за прозоре суспільство”.

Згідно з результатами опитування, проведеного програмою, 82% респондентів мали досвід зіткнення з корупцією за останні 5 років. Опитування показало, що у цьому році випадки корупції почастішали.

Директор програми “Партнерство за прозоре суспільство” Марта Коломієць зазначила, що роботи у цьому напрямку в Україні триватимуть:“Ми дуже хотіли на національному рівні працювати і створити коаліцію громадських організацій у Києві, які можуть зайнятися діалогом із національною владою тут у Києві. На жаль, це нам не вдалося. Не через те, що ми не старалися, не було тієї політичної волі, яка потрібна для того, щоб боротися із корупцією. Тому я і кажу, що, може, після президентських виборів щось таке станеться. Я знаю, що за ніч в Україні нічого не зміниться, але, може, буде порозуміння щодо ролі громадських організацій, щодо проблеми корупції, що тільки разом ми зможемо подолати цю проблему.”
XS
SM
MD
LG