Доступність посилання

ТОП новини

ВІРОГІДНІСТЬ ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО КОНСТИТУЦІЇ ВПРОДОВЖ ЦІЄЇ СЕСІЇ ВР НАБАГАТО БІЛЬША, НІЖ ЦЕ БУЛО МИНУЛОЇ – СИМОНЕНКО.


Вірогідність того, що зміни до Конституції буде проголосовано впродовж цієї сесії на сьогодні набагато більша, ніж це було під час минулої сесії Верховної Ради. Про це під час прес-конференції у Луганську заявив кандидат у Президенти Петро СИМОНЕНКО.

За його прогнозами за політичну реформу цього разу буде голосувати і певна частина фракцій Юлії ТИМОШЕНКО та Віктора ЮЩЕНКА.

Відсоток фальсифікації виборів, за словами П.СИМОНЕНКА, залежатиме від явки виборців 31 жовтня і становитиме не більше 5%. Контроль за виборчими дільницями за кордоном треба починати, як вважає П.СИМОНЕНКО, з уточнення списків виборців особливо на Західній Україні, звідки найбільше виїздять на роботу за кордон.

За словами П.СИМОНЕНКА, боротьба між Віктором ЯНУКОВИЧЕМ та В.ЮЩЕНКОМ насправді відсутня і вона є лише ширмою, за якою влада прикриває боротьбу між олігархами та народом. В разі обрання Президентом України указом П.СИМОНЕНКА №1 буде указ про виведення українського військового контингенту з Іраку.

Як передає кореспондент УНІАН, П.СИМОНЕНКО перебуває на Луганщині з дводенною передвиборчою поїздкою. Вчора він зустрічався з виборцями Брянки, Стаханова, Лисичанська та Луганська. На сьогодні заплановані зустрічі у Краснодоні, Свердловську та Антрациті. Зустріч з луганчанами П.СИМОНЕНКО провів вчора просто неба під дощем біля пам’ятника Володимиру Леніну. На зустріч прийшли близько 700 луганчан.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG