Доступність посилання

ТОП новини

У МИКОЛАЄВІ ЗІ ЗРОСТАННЯМ РЕЙТИНГУ ЮЩЕНКА БОРЮТЬСЯ ПРОВОКАЦІЯМИ – ШТАБ КАНДИДАТА.


На одній з центральних вулиць Миколаєва цієї ночі з''явились провокаційні написи з використанням агітаційної символіки Віктора ЮЩЕНКА. Про це повідомив керівник Миколаївського штабу Віктора ЮЩЕНКА Юрій ШИРКО. Як повідомили УНІАН у прес-службі Центрального штабу Віктора ЮЩЕНКА, Ю.ШИРКО відзначив, що "задля посилення негативної реакції людей розмалювали стіни будівель, які тільки-но було відремонтовано".

За його словами, ім''я В.ЮЩЕНКА було написано аерозольною фарбою поряд з фашистською символікою: "На стінах було зроблено написи "Так, Ющенко!", "Ющенко", "За Ющенка!". Поряд - зображення свастики та націонал-соціалістичної символіки".

Представники регіонального штабу В.ЮЩЕНКА зробили фотографії цих написів та сьогодні звернулись до тервиборчкому, СБУ, у прокуратуру та міліцію із заявами-вимогами розшукати зловмисників та притягти їх до відповідальності.

Керівник штабу пов''язує цю провокацію зі зростанням рейтингу В.ЮЩЕНКА в Миколаєві.

"Ця провокація викликана тим, що рейтинг ЮЩЕНКА росте. Представники штабу Віктора ЯНУКОВИЧА завжди були переконані у тому, що рейтинг ЮЩЕНКА в Миколаєві невисокий. Але на Дні міста, яке святкувалось напередодні появи написів, ми поставили агітпалатки "Так, Ющенко!". Вони працювали настільки активно, що центральний майдан міста за лічені хвилини став помаранчевого кольору від агітаційної продукції. Тому не виключено, що ця провокація – брудна спроба діаметрально розвернути суспільні настрої людей, позити#10 налаштованих до ЮЩЕНКА", – вважає Ю.ШИРКО.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG