Доступність посилання

ТОП новини

ЛИТВИН ЗРОБИВ УСЕ ДЛЯ РОЗПАДУ ПАРЛАМЕНТСЬКОЇ БІЛЬШОСТІ – ГАВРИШ.


Голова Верховної Ради України Володимир ЛИТВИН зробив усе, щоб парламентська більшість розпалася.

Так у понеділок ввечері у прямому ефірі Радіо ЕРА ФМ у програмі “Віч-на-віч” заявив координатор парламентської більшості Степан ГАВРИШ.

На його думку, більшість “була приречена на максимально технічну функцію у відносинах з Головою Верховної Ради і спроба знайти будь-який діалог була неможливою визначально”.

За словами С.ГАВРИША, після заяви фракції Народної аграрної партії України про призупинення членства у парламентській більшості “стало зрозумілим, що Голова ВР максимально дистанціюється від більшості”.

А “політична реформа, яка фактично знаходиться в його руках, не має жодних перспектив, поки В.ЛИТВИН особисто публічно, чітко не заявить, що він готовий її підтримати”, - сказав С.ГАВРИШ. На його думку, “якщо цього не станеться, не можна говорити в подальшому про будь-які перспективи політичної реформи”.

Як повідомляв УНІАН, 10 вересня 2004 р. фракція Народної аграрної партії України заявила про призупинення свого членства в парламентській більшості. Фракція аграріїв налічує 21 депутата. Того ж дня офіційно вийшли з більшості 9 депутатів групи "Центр", а 9 вересня своє членство у більшості призупинили 15 депутатів депутатської групи "Демініціативи-Народовладдя".

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG