Доступність посилання

ТОП новини

ОМЕЛЬЧЕНКО НЕ МАЄ НАМІРУ ЗНІМАТИ СВОЮ КАНДИДАТУРУ З ПРЕЗИДЕНТСЬКИХ ПЕРЕГОНІВ.


Як ідеться у заяві Української партії "Єдність", переданій агентству УНІАН, "останнім часом у засобах масової інформації поширюються чутки про те, що лідер Української партії "Єдність" О.ОМЕЛЬЧЕНКО збирається зняти свою кандидатуру з перегонів на пост Президента України".

У відповідь на це члени партії вважають за необхідне нагадати опонентам, що "ще 24 липня 2004 року ІV позачерговий з''їзд Української партії "Єдність" ухвалив постанову про висунення кандидатури на пост Президента України від Української партії "Єдність" її голови, ОМЕЛЬЧЕНКА Олександра Олександровича, який після реєстрації у ЦВК успішно здійснює збір підписів виборців".

У документі також зазначається, що майже два мільйони виборців з усіх регіонів України своїми підписами у підписних листах на підтримку О.ОМЕЛЬЧЕНКА "засвідчили свою повагу і довіру голові Української партії "Єдність".

"Ми заявляємо, що кандидат на пост Президента України від Української партії "Єдність" ОМЕЛЬЧЕНКО Олександр Олександрович не має наміру знімати свою кандидатуру з президентських перегонів і буде боротися за перемогу в ім''я розбудови України", наголошується у заяві партії "Єдність".



UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG