Доступність посилання

ТОП новини

ВЛАДА ГОТУЄ ПРОВОКАЦІЇ ПРОТИ УНА-УНСО, ЗАЯВЛЯЮТЬ ЛІДЕРИ ЦІЄЇ ОРГАНІЗАЦІЇ.


Як передає кореспондент УНІАН, у поширеній на прес-конференції заяві йдеться, що “проти лідерів організації та її членів з боку влади готуються провокації, які мають стати офіційною підставою для подальших репресій”.

У заяві відзначається, що напередодні виборів Президента України спостерігається “складна політична ситуація, що загрожує суспільним політичним силам”. У заяві наголошується, що існує реальна небезпека арештів лідерів та активістів УНА-УНСО.

УНСОВЦІ закликали усіх громадян України бути пильними, не піддаватися на провокації, які будуть проводитися нібито від їхнього імені.За словами голови Київської крайової організації УНА-УНСО Ігоря МАЗУРА, організація не планує жодних силових акцій і не збирається застосовувати силові методи у своїй діяльності.

І.МАЗУР заявив, що так звана політична партія УНА, яку очолює Едуард КОВАЛЕНКО, жодного відношення до УНА-УНСО не має. За його словами, використання Е.КОВАЛЕНКОМ історії, ідеології і символіки УНА-УНСО є неприпустимим. “Е.КОВАЛЕНКО виконуває замовлення адміністрації Президента” і його мета - втянути УНА-УНСО у провокацію, зазначив І.МАЗУР.

Як сказав член проводу УНА-УНСО Руслан ЗАЙЧЕНКО, до факельного походу, який має намір провести вулицями Києва Е.КОВАЛЕНКО, УНА-УНСО не має жодного відношення. Р.ЗАЙЧЕНКО заявив, що УНА-УНСО перебуває в оперативній розробці з боку силових структур.



УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG