Доступність посилання

ТОП новини

ПІХОВШЕК ВИКОРИСТАВ У "ЕПІЦЕНТРІ" ВИСНОВКИ ФІЛЬМУ АР''ЄВА ПРО "СПРАВУ ГОНГАДЗЕ", ВИЛУЧИВШИ ТЕЗУ ПРО МЕДВЕДЧУКА.


Ведучий програми "Епіцентр" телеканалу "1+1" В''ячеслав ПІХОВШЕК у недільному випуску програми показав сюжет, збудований на основі фільму Володимира АР''ЄВА "Прихована істина" (присвячений "справі Гонгадзе" і був продемонстрований "5 каналом" 16-17 вересня – УНІАН).

В.ПІХОВШЕК повторив висновки, зроблені автором фільму, але вилучив один з таких висновків, де йдеться про главу Адміністрації Президента України Віктора МЕДВЕДЧУКА.

Зокрема, поставивши в телеефірі запитання: "Кому був вигідний "касетний скандал"?" ведучий програми тезово повторив резюме, зроблене В.АР''ЄВИМ: скандал був вигідний, по-перше, Росії, яка скористалась послабленням України, по-друге, Сполученим Штатам, які завдяки звинуваченням України у продажу установок "Кольчуга" посилили свої аргументи для вторгнення в Ірак.

Далі, в самому фільмі, автор робить висновок, що скандал був вигідний також керівникові Адміністрації Президента Вікторові МЕДВЕДЧУКОВІ. Останній, нагадав В.АР''ЄВ, після скандалу став главою Адміністрації, причому не без допомоги російської сторони. (Перед цим, шукаючи відповідь на запитання, хто міг стояти за "касетним скандалом", автор приходить до висновку, що багато обставин вказують на причетність російських спецслужб до прослуховування кабінету Президента України – УНІАН).

Автор фільму також нагадав, що, прізвище В.МЕДВЕДЧУКА, дивним чином, не згадується на плівках майора М.МЕЛЬНИЧЕНКА, хоча, на думку автора, важко повірити, що протягом такого тривалого часу В.МЕДВЕДЧУК не бував в кабінеті Президента Л.КУЧМИ.

Ведучий "Епіцентру" цей висновок автора фільму, проігнорував, не згадавши про нього жодним словом.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG