Доступність посилання

ТОП новини

До 50-річчя "Радіо Свобода". Олександр Омельченко.


Дорогі друзі !

Півстоліття минуло відтоді, як в ефірі „Радіо Свобода" зазвучала українська мова. З першої ж передачі цей ефір був пронизаний духом волі та нескореності і сьогодні можна незаперечно стверджувати, що „Радіо Свобода" відіграло значну роль у вихованні патріотичних почуттів українців, розкритті історичної правди, а відтак - у закладенні підвалин майбутньої незалежності нашої держави.

Ми пам''ятаємо і гідно оцінюємо внесок „Радіо Свобода" у формування громадянського суспільства впродовж перших років становлення незалежної України. Тому схвально ставимося до Вашої місії - сприяти розвитку демократичних цінностей, утвердженню прав і свобод людини, з-поміж яких одне з чільних місць посідає свобода слова.

„Радіо Свобода" і нині має значний вплив на громадську думку в Україні, бо слухають вас не лише політики, урядовці, підприємці, але й насамперед - мільйони простих українців. Вони з довірою сприймають ваші виступи, оскільки ви оперативно і правдиво висвітлюєте події, подаєте врівноважену об''єктивну інформацію, обстоюєте високогуманні ідеї єдності та миру в суспільстві.

Переконаний, що багатий досвід високопрофесійного колективу „Радіо Свобода" стане доброю школою для українських журналістів на шляху становлення і розвитку вітчизняного інформаційного простору, а ви в своїй діяльності й надалі слугуватимете ідеалам правди і справедливості.

Від імені Київської міської ради і міської державної адміністрації щиро вітаю вас із 50-літнім ювілеєм Української служби „Радіо Свобода"! Бажаю вам міцного здоров''я, злагоди, достатку, творчого натхнення і невгасимої віри у щасливу долю нашої Вітчизни!

Слава Україні! З повагою Київський міський голова, Голова Української партії „ Єдність "




Олександр Омельченко

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG