Доступність посилання

ТОП новини

МОРОЗ РОЗПОВІВ ДЕЛЕГАЦІЇ ПАРЄ ПРО ІМОВІРНІСТЬ ДЕСТАБІЛІЗАЦІЇ СИТУАЦІЇ В УКРАЇНІ ДЛЯ ВИЗНАННЯ ВИБОРІВ НЕДІЙСНИМИ.


Кандидат у президенти України, лідер СПУ Олександр МОРОЗ прокоментував журналістам зустріч з представниками Тимчасового комітету ПАРЄ зі спостереження за президентськими виборами в Україні.

Як передає кореспондент УНІАН, О.МОРОЗ розповів, що в ході зустрічі кандидати у президенти виклали свою оцінку подій, які розгортаються в Україні у ході виборів.

О.МОРОЗ зауважив, що розповів представникам ПАРЄ про “три сценарії, які розігруються сьогодні в Україні”, сказавши, що “базовим, але не основним є дестабілізація ситуації в Україні для визнання виборів недійсними з тим, щоб на повторні вибори пішов сам Президент Леонід КУЧМА”.

Він не виключив, що перебування делегації Парламентської Асамблеї Ради Європи в Україні та зібрані нею матеріали можуть стати “основою для застосування санкцій проти України, якщо вибори відбудуться недемократично”.

Як повідомляв УНІАН, на зустрічі з представниками Тимчасового комітету ПАРЄ зі спостереження за президентськими виборами в Україні були присутні кандидати у президенти Наталія ВІТРЕНКО, Сергій КОМІСАРЕНКО, Олександр РЖАВСЬКИЙ, Володимир НЕЧИПОРУК, Василь ВОЛГА, О.МОРОЗ, Микола ГРАБАР, Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ, а також представники деяких інших кандидатів у президенти.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG