Доступність посилання

ТОП новини

«НАША УКРАЇНА» ПРОПОНУЄ СТВОРИТИ КОМІСІЮ ВР ІЗ РОЗСЛІДУВАННЯ ІНЦИДЕНТУ З ЯНУКОВИЧЕМ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ.


Фракція «Наша Україна» виступатиме за створення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування ситуації в Івано-Франківську.

Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив сьогодні на прес-конференції народний депутат України, довірена особа кандидата на пост Президента України Віктора ЮЩЕНКА у загальнодержавному виборчому окрузі Микола ТОМЕНКО.

За його словами, кандидат у президенти Віктор ЮЩЕНКО чекає вибачень від Віктора ЯНУКОВИЧА з приводу того, що він якимось чином «був причетний» до історії з киданням яєць в Івано-Франківську. М.ТОМЕНКО зазначив, що події в Івано-Франківську та у Донецьку, де В.ЮЩЕНКУ не давали можливості провести з’їзд блоку “Наша Україна” восени 2003 року, не можна порівнювати. Він зазначив, що суспільство не підтримало інтриги, яку намагаються йому нав’язати щодо подій в Івано-Франківську. За словами депутата, «на щастя, суспільство навчилось не купуватися на міжнаціональні провокації».

Як сказав М.ТОМЕНКО, мітинги протесту проти подій в Івано-Франківську та на підтримку В.ЯНУКОВИЧА (які одразу ж після інциденту пройшли у Донецьку, Харкові, Сімферополі, Миколаєві – УНІАН) організовуються місцевою владою.

М.ТОМЕНКО зазначив, що позитивно ставиться до того, що «місцева влада підтримує студентів», платячи їм гроші за участь у таких мітингах. На його переконання, з історії в Івано-Франківську не вийде “роздмухати міжнаціональну провокацію”, оскільки, за його словами, це «далі клоунади» не піде.

Він зазначив, що прес-секретар В.ЯНУКОВИЧА Ганна ГЕРМАН “відмовилась писати книжку «Залізний господар» (Г.ГЕРМАН нещодавно повідомила, що планує написати книгу про В.ЯНУКОВИЧА під вищевказаною назвою – УНІАН), бо шукає іншу назву». На думку М.ТОМЕНКА, це пов’язано з історією в Івано-Франківську.

Як вважає М.ТОМЕНКО, зараз адміністрація Президента займається не виборчою кампанією В.ЯНУКОВИЧА, а займається виборчою кампанією В.ЮЩЕНКА антиющенківського характеру.

За свідченням лікарів, завдяки міцному здоров''ю В.ЯНУКОВИЧ легко переніс травму і психологічне потрясіння, яке отримав у Івано-Франківську. 27 вересня В.ЯНУКОВИЧ, який після інциденту в Івано-Франківську перебував на лікуванні у клініці “Феофанія”, розпочав робочий день у звичайному режимі, повідомили у прес-службі уряду.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG