Доступність посилання

ТОП новини

ГОЛОВА СБУ ПІДТВЕРДИВ ФАКТ СВОЄЇ ЗУСТРІЧІ 5 ВЕРЕСНЯ З ЮЩЕНКОМ.


Голова СБУ Ігор СМЕШКО підтвердив факт своєї зустрічі 5 вересня з кандидатом у президенти України Віктором ЮЩЕНКОМ.

Як передає кореспондент УНІАН, в інтерв’ю журналістам І.СМЕШКО водночас зауважив, що сьогодні відомо про факт отруєння В.ЮЩЕНКА, але не відомо час цього отруєння, і не відомо, як це відбулось. За його словами, у цій важливій справі потрібна співпраця з В.ЮЩЕНКОМ і бажано, щоб він пройшов судово-медичну експертизу.

Розповідаючи про своє сьогоднішнє перебування на засіданні Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування факту отруєння В.ЮЩЕНКА, голова СБУ зауважив, що йому були поставлені запитання про розслідування можливих протиправних дій стосовно В.ЮЩЕНКА.

Він поінформував, які заходи вживаються СБУ, наголосивши, що розслідування веде Генеральна прокуратура, а СБУ виконує окремі доручення. І.СМЕШКО пообіцяв, що СБУ вживе усіх необхідних заходів для того, щоб у найкоротші терміни ця справа була з’ясована «і всі крапки над «і» були поставлені».

І.СМЕШКО зауважив, що не може говорити про конкретні деталі, оскільки це таємниця слідства, лише сказав, що на цей час слідство має певні зрушення із з’ясування обставин. «Ми зробимо все, щоб справа у найближчий час була розкрита, до певної міри це справа честі СБУ», - наголосив І.СМЕШКО.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG