Доступність посилання

ТОП новини

СВОЮ УЧАСТЬ У ПРЕЗИДЕНТСЬКІЙ КАМПАНІЇ ОМЕЛЬЧЕНКО НАЗИВАЄ ПЕРЕДЕТАПОМ УЧАСТІ "ЄДНОСТІ" У ПАРЛАМЕНТСЬКИХ ВИБОРАХ-2006.


Кандидат на пост Президента України, лідер партії "Єдність" Олександр ОМЕЛЬЧЕНКО називає свою участь у президентській виборчій кампанії передетапом участі "Єдності" у парламентських виборах 2006 року.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав сьогодні на прес-конференції після завершення першого дня роботи Всеукраїнського форуму громадських організацій на підтримку О.ОМЕЛЬЧЕНКА як кандидата на пост Президента України, що проходить в Києві 29-30 вересня.

"Вибори Президента – це доленосна політична подія, але вибори у Верховну Раду 2006 року – це подія, яка або підтвердить позицію України та її майбутнє, або поставить на цьому крапку", - сказав він. За словами О.ОМЕЛЬЧЕНКА, відповідальність його та його команди на цьогорічній виборчій кампанії є "передетапом постійної наполегливої роботи в майбутньому до виборів-2006", особливо зважаючи на те, що майбутня виборча кампанія має на увазі вибори депутатів за партійним принципом.

О.ОМЕЛЬЧЕНКО наголосив, що "Єдність" має намір до 2006 року розбудувати свою структуру в усіх куточках України. За його словами, партія "Єдність" має стати "бойовим загоном органів місцевого самоврядування".

Говорячи про нинішню виборчу кампанію, О.ОМЕЛЬЧЕНКО повідомив, що наразі навіть не має свого виборчого штабу, крім того, який утворили громадські організації, що виступають на його підтримку. "Ще не пізно. Ще можна організувати штаб – запам''ятовується, безперечно, останнє", - сказав він, додавши, що, очевидно, штаб запрацює з початку жовтня.

"Станом на 1 жовтня всі організаційні питання будуть закінчені і ми маємо місяць роботи, щоб нас зрозуміли такими, якими ми є", - сказав він. Кандидат також додав, що лише близько 17 днів тому було зареєстровано його кандидатський фонд.

Відповідаючи на одне з запитань, О.ОМЕЛЬЧЕНКО сказав, що не заперечує проти роботи свого заступника Володимира ЯЛОВОГО на посаді заступника керівника виборчого штабу Віктора ЯНУКОВИЧА в Києві.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG