Доступність посилання

ТОП новини

АВСТРІЙСЬКІ ЛІКАРІ НЕ МОЖУТЬ НІ ПІДТВЕРДИТИ, НІ СПРОСТУВАТИ ОТРУЄННЯ ЮЩЕНКА.


Офіційний представник віденської лікарні "Рудольфінерхаус", де нещодавно лікувався кандидат на пост Президента України Віктор ЮЩЕНКО, сказав, що зараз австрійські лікарі не мають підстав говорити про те, була важка хвороба українського політика спричинена отруєнням чи ні.

В інтерв''ю українській службі Бі-Бі-Сі професор Лотар ВІКЕ підтвердив попередні лікарські заяви про те, що аналізи не дають підстав говорити про отруєння, але він також сказав, що не може заперечити таку можливість.

"Я вважаю, що це неправильний переклад того, що я сказав вчора. Я сказав, що під час перебування пана ЮЩЕНКА в нашій лікарні ми не мали прямих доказів того, що в його тілі була отрута. Ось і все. Коли пан ЮЩЕНКО прибув до нас, я знав лише, що він дуже хворий і хоче у нас лікуватися. Мені також сказали, що він в Україні був отруєний. Я не знаю, чи він був отруєний, я не можу дивитися в минуле, я не маю даних аналізів з України", - сказав професор Л.ВІКЕ.

Спеціальна слідча комісія українського парламенту, яка розслідує обставини хвороби, ухвалила відрядити до Відня спільну делегацію з представниками Генпрокуратури, щоб з''ясувати причини різних діагнозів, поставлених В.ЮЩЕНКУ в Україні та в Австрії.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG