Доступність посилання

ТОП новини

ГОЛОВА КОМІСІЇ З РОЗСЛІДУВАННЯ ОБСТАВИН ОТРУЄННЯ ЮЩЕНКА СІВКОВИЧ ВИМАГАЄ СОБІ ОХОРОНУ ТОМУ, ЩО ІСНУЄ ЗАГРОЗА ЙОГО ЖИТТЮ.


Голова тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з розслідування обставин отруєння кандидата на пост Президента України Віктора ЮЩЕНКА Володимир СІВКОВИЧ вимагає собі охорону тому, що існує загроза його життю, "причому - з обох сторін".

Так він в інтерв''ю журналістам прокоментував своє звернення до Генеральної прокуратури України щодо надання охорони. За словами В.СІВКОВИЧА, слідча комісія має певні матеріали і досить швидко просувається в розслідуванні. "Я вже заявляв, що ми розслідуємо цю справу будь-якою ціною. Ця справа занадто важлива для України, і навколо неї зараз дуже багато всяких політичних інтриг відбувається. Я думаю, що не розкрити цю справу - це був би дуже великий гріх", - наголосив народний депутат.

В.СІВКОВИЧ також наголосив, що інформація, яку він отримав, дає йому право вважати, що є загроза вчинення проти нього провокацій, або навіть загроза його життю.

На запитання, чи йому погрожували, В.СІВКОВИЧ відмовився відповідати, водночас зауваживши, що загроза існує, "причому загроза іде не з однієї сторони, а з обох боків, на жаль".

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG