Доступність посилання

ТОП новини

СЕВЕРІНСЕН ЗДИВОВАНА, ЩО ЯНУКОВИЧ НЕ МАЄ ЧАСУ НА ТЕЛЕДЕБАТИ.


Член Тимчасового комітету Парламентської Асамблеї Ради Європи зі спостереження за президентськими виборами в Україні Ханне СЕВЕРІНСЕН висловила здивування тим, що кандидат на пост Президента України, прем''єр-міністр України Віктор ЯНУКОВИЧ через зайнятість не має часу для участі у передвиборчих теледебатах. Про це Х.СЕВЕРІНСЕН сказала в інтерв''ю українській службі Бі-Бі-Сі.

"Я була дуже здивована, що головний кандидат у президенти надто зайнятий як прем''єр-міністр, аби брати участь у теледебатах. Такого не зустрінеш у інших країнах, оскільки, якщо в тебе президентська кампанія, ти вже не маєш займатися урядовою діяльністю, а дієш як кандидат", - цитує Х.СЕВЕРІНСЕН радіостанція.

Також Х.СЕВЕРІНСЕН заявила, що її занепокоєння викликає вже сама кількість кандидатів на пост Президента. "Постає небезпека плутанини через те, що дуже складно проводити виборчу кампанію з 24 кандидатами в президенти, - сказала вона. - Може статися так, що спостерігачів та їхніх представників на виборчих дільницях буде більше, ніж самих виборців".

Як повідомляв УНІАН, 27 вересня Х.СЕВЕРІНСЕН повідомила журналістам, що В.ЯНУКОВИЧ сказав їй що не братиме участі у теледебатах до першого туру президентських виборів. Водночас, вона висловила припущення, що В.ЯНУКОВИЧ буде брати участь у теледебатах перед другим туром виборів. Відповідаючи на запитання, Х.СЕВЕРІНСЕН зазначила, що, за словами В.ЯНУКОВИЧА, він як прем''єр-міністр надто зайнятий, щоб брати участь у теледебатах.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG