Доступність посилання

ТОП новини

ТИГИПКО ВВАЖАЄ, ЩО РЕЙТИНГИ ЯНУКОВИЧА І ЮЩЕНКА ЗРІВНЯЛИСЯ ПІСЛЯ ВВЕДЕННЯ УРЯДОМ ДОПЛАТ ДО ПЕНСІЙ.


Керівник Центрального виборчого штабу кандидата на пост Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА Сергій ТИГИПКО вважає, що рейтинги В.ЯНУКОВИЧА і кандидата у Президенти України Віктора ЮЩЕНКА зрівнялися після введення урядом доплат до пенсій.

Про це УНІАН повідомили у Центральному виборчому штабі В.ЯНУКОВИЧА.

"Як ми й передбачали, у вересні рейтинги В.ЯНУКОВИЧА і В.ЮЩЕНКО зрівнялися. Все відбувається за планом, навіть дещо швидше. Ми прогнозували, що це відбудеться після того, як буде виплачено підвищену пенсію, але довіра до нашого кандидата зростає дуже стрімко. Люди вірять в те, що підвищені пенсії стабільно сплачуватимуться надалі – і в жовтні, і в листопаді, і в грудні, і впродовж 2005 року. Розмір пенсій тільки зростатиме, ця наша впевненість базується на достовірних розрахунках щодо продовження економічного зростання", - сказав С.ТІГІПКО.

Як повідомляв УНІАН, 29 вересня фонд "Общественное мнение" оприлюднив дані опитування, згідно з якими рейтинг В.ЯНУКОВИЧА продовжив своє зростання і зрівнявся з рейтингом В.ЮЩЕНКА - 32%.

18 вересня уряд прийняв постанову, якою з вересня цього року ввів адресні доплати пенсіонерам, чиї пенсії нижчі від прожиткового мінімуму для непрацездатних громадян (284,69 грн.).

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG