Доступність посилання

ТОП новини

КІВАЛОВ ПРОГНОЗУЄ, ЩО БУДЕ ПОРУШЕНА КРИМІНАЛЬНА СПРАВА ЗА ФАКТОМ ІНЦИДЕНТУ, ЯКИЙ ВІДБУВСЯ ЗА УЧАСТЮ ЧЛЕНІВ "БРАТСТВА" У БУДИНКУ ЦВК.


Голова Центральної виборчої комісії України Сергій КІВАЛОВ прогнозує, що правоохоронні органи порушать кримінальну справу за фактом інциденту, який стався у ЦВК за участю членів "Братства", очолюваного кандидатом на пост Президента України Дмитром КОРЧИНСЬКИМ.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав сьогодні на прес-конференції. За словами С.КІВАЛОВА, відповідна заява з боку ЦВК вже направлена до відповідних органів. "Думаю, буде порушена кримінальна справа за фактом цього інциденту", - сказав він.

Як повідомляв УНІАН, 23 вересня делегація українців Придністров''я та активісти "Братства" пікетували ЦВК з вимогою відкрити у Придністров''ї виборчі дільниці. Пізніше того ж дня учасники акції увірвалися у фойє будинку ЦВК, зламали загородження охорони, завдали тілесних ушкоджень співробітникам охорони. Керівництво Центрвиборчкому запросило лідерів пікетників до розмови.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG