Доступність посилання

ТОП новини

У П’ЯТНИЦЮ ВР ЗАСЛУХАЄ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ДОТРИМАННЯ ЗАКОНОДАВСТВА ПРО РІВНИЙ ДОСТУП КАНДИДАТІВ У ПРЕЗИДЕНТИ ДО ЗМІ.


У п’ятницю в парламенті буде заслухано інформацію щодо дотримання законодавства про рівний доступ кандидатів в президенти до ЗМІ всіх форм власності. Таке рішення було ухвалено сьогодні на засіданні тимчасової спеціальної комісії парламенту по моніторингу за виборами.

Як повідомив журналістам Голова Верховної Ради України, голова комісії Володимир ЛИТВИН, сьогодні це питання було розглянуто на засіданні комісії. З інформацією виступили представники державного комітету з питань телебачення і радіомовлення, Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, голова профільного комітету ВР Микола ТОМЕНКО, а також народний депутат Роман ЗВАРИЧ, який очолював в комісії робочу групу з цього питання.

В.ЛИТВИН зазначив, що було прийнято рішення у п’ятницю подати цю інформацію з парламентської трибуни з аналогічними доповідями.

Після того секретар комісії Микола МЕЛЬНИЧУК проінформує депутатів про результати роботи комісії.

В.ЛИТВИН також повідомив, що наступне засідання комісії відбудеться 18 жовтня. В ході засідання планується розглянути два питання: готовність до голосування 31 жовтня та практика розгляду скарг учасників президентських виборів.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG