Доступність посилання

ТОП новини

Австрійські лікарі Віктора Ющенка не знають, що саме було причиною хвороби цього кандидата на Президента Украïни


Про це сказав радіо ”Свобода” лікар Ющенка у Відні Микола Корпан. За його словами, лікарі не можуть ні підтвердити, ні заперечити те, що Ющенка отруïли.

На запитання, як зараз себе почуває Віктор Ющенко і коли він збирається повертатися в Украïну, Микола Корпан відповів: ”Хворий Ющенко знаходиться у задовільному стані. Він майже немає ніяких скарг. Всі показники досліджень, які раніше нас турбували, підходять в область норми. Ми плануємо завтра, пізніше за все в середу відпустити Віктора Андрійовича. Надіюсь, що завтра або післязавтра Ющенко буде в Києві”.

Напередодні соратники Віктора Ющенка з коаліціï “Сила народу” назвали фальшивкою повідомлення агенства “Ройтерс” про те, що Ющенка не могли отруïти. Агенство поширило таку інформацію минулого тижня, посилаючись на прес-реліз представників клініки.

Керівник виборчого штабу Ющенка Олександр Зінченко стверджує, що до поширення прес-релізу причетні украïнські спецслужби.

Він заявив: “Зростає відрив Ющенка від Януковича, цей відрив стає критичним, тому влада розуміє, що їй потрібні надзусилля. Тоді в Адміністрації Президента розробляється сценарій для того, щоб звинуватити Ющенка в тому, що він і його команда вигадали всю цю історію із отруєнням. Професор віденського університету наполягає на тому, що він не підписував жодного документу, який давав би підстави посилатися у прес-релізі. Таким чином ми маємо чисту фальшивку”.
XS
SM
MD
LG