Доступність посилання

ТОП новини

МОЗ ЗАЯВЛЯЄ, ЩО В ЙОГО РОЗПОРЯДЖЕННЯ НЕ НАДХОДИЛА ІНФОРМАЦІЯ ПРО ЗАХВОРЮВАННЯ ЮЩЕНКА, ТОМУ БУДЬ-ЯКІ НАМАГАННЯ МЕДИЧНОГО АНАЛІЗУ СИТУАЦІЇ МОЗ ВВАЖАЄ НЕОБ''ЄКТИВНИМИ.


Міністерство охорони здоров''я України заявляє, що в його розпорядження не надходила будь-яка офіційна інформація про захворювання і лікування кандидата на пост Президента України Віктора ЮЩЕНКА (результати огляду хворого, історія хвороби чи її копія, результати фізикального, інструментального та лабораторного обстеження з обгрунтуванням і детальним викладом лікувальної тактики і оцінки її ефективності, результати судмедобстежень).

Про це йдеться в офіційній заяві МОЗ, переданій УНІАН.

У зв''язку з цим сьогодні Міністерство охорони здоров''я вважає будь-які намагання медичного аналізу ситуації необ''єктивними, некоректними і такими, що суперечать нормам медичної етики та чинному законодавству України, йдеться у заяві МОЗ.

Подальше продовження роботи з оцінки стану здоров''я В.ЮЩЕНКА Міністерство вважає важливим тільки після офіційної передачі необхідної медичної документації безпосередньо від керівництва австрійської клініки "Рудольфінерхаус".

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG