Доступність посилання

ТОП новини

ЗАПРОВАДЖЕННЯ НАДЗВИЧАЙНОГО СТАНУ У ЗВ''ЯЗКУ З ПРОВОКАЦІЯМИ ПРОТИ ОДНОГО З КАНДИДАТІВ СПРИЧИНИТЬ РОЗВАЛ ЕКОНОМІКИ – РЖАВСЬКИЙ.


Запровадження надзвичайного стану в Україні у зв''язку з можливими "провокаціями аж до фізичного знищення" одного з рейтингових кандидатів спричинить розвал економіки країни.

Про це УНІАН заявив кандидат на пост Президента Олександр РЖАВСЬКИЙ, коментуючи інформацію, поширену сьогодні в парламенті народним депутата Юрієм КАРМАЗІНИМ про те, що нібито днями готується "широкомасштабна провокація аж до можливого фізичного знищення (Віктора ЯНУКОВИЧА) з серйозними наслідками (запровадженням у країні надзвичайного стану)".

За словами О.РЖАВСЬКОГО, "смерть або фізичне усунення прем''єр-міністра (навіть якщо він є рейтинговим кандидатом на пост Президента) не є приводом для відміни виборів і запровадження в країні надзвичайного стану!"

Сходження з передвиборної дистанції когось iз претендентів на головний державний пост, додав О.РЖАВСЬКИЙ, не служать приводом для припинення кампанії як такої: є інші кандидати. Але найголовніше, підкреслив О.РЖАВСЬКИЙ, безгрунтовне введення надзвичайного стану в країні неминуче спричинить колапс економіки.

"Ви тільки уявiть скiльки сотень тисяч чи мільйонів в Україні укладено зовнішніх і внутрішніх договорів на поставки різної продукції, сировини, надання послуг! – підкреслив він, - І при цьому практично в кожному договорі є поняття "форс-мажорні обставини" (у них зокрема входить запровадження надзвичайного стану, стихійні біди тощо).

На думку кандидата в Президенти, виникнення подібного роду обставин автоматично спричинить недотримання договірних умов одним або відразу двома учасниками договору: немало їх захоче скористатися випадком на свою користь…

Як повідомлялося, сьогодні в парламенті народний депутат Ю.КАРМАЗІН заявив, що "найближчим часом під час поїздки прем''єр-міністра України В.ЯНУКОВИЧА по західних областях України планується його фізичне знищення. Він зазначив, що "політтехнологи з інших країн і з вулиці Банківської" спланували проведення "широкомасштабної провокації аж до можливого фізичного знищення з серйозними наслідками".

Ю.КАРМАЗІН заначив, що це завдання доручено виконати "заступнику міністра внутрішніх справ України НІКІТЕНКУ Станіславу Володимировичу, начальнику департаменту зовнішнього спостереження ПРИЛІПКУ Олексію Даниловичу".

Ю.КАРМАЗІН зазначив, що після цього передбачається введення в Україні надзвичайного стану. Крім того, за його словами, буде перенесена дата виборів Президента і передбачається розпуск парламенту. Ю.КАРМАЗИН додав, що в усіх цих подіях зинувачуватимуть "Нашу Україну".

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG