Доступність посилання

ТОП новини

Петро Симоненко заперечив можливість союзу з Морозом і Ющенком.


Петро Каландирець

Пересувний цирк так і не прибрали з площі, де відбувалася зустріч з Петром Симоненком
В Одеській області з одноденним візитом побував кандидат на Президента України, лідер Компартії України Петро Симоненко. Він мав інтерв»ю на Одеському обласному телебаченні і провів зустрічі з виборцями трьох районів Одещини.

У районному центрі Роздільна, Одеської області, на площі, де відбувалася зустріч Петра Симоненка з виборцями, несподівано для організаторів візиту з»явився пересувний цирк. І хоча, за словами секретаря обкому КПУ Валерія Плевицького, мерія Роздільної обіцяла прибрати цирк до початку зустрічі з кандидатом в Президенти України, величезна техніка перебувала на площі і під час агітаційної зустрічі.


Петро Симоненко ознайомив мешканців області зі власною передвиборчою програмою та дав оцінку нинішній українській владі назвавши її бандитською та шахрайською.

“ Ця влада за 13 років незалежності дуже багато проблем створила власному народу. На прикладі райцентру Роздільна: не працює колись відомий в регіоні завод пресового обладнання. Його перетворили у металобрухт і півтори тисячі мешканців району, його колишніх працівників, опинилися на вулиці без роботи. 18 з 22 колись квітучих господарств у Роздільнянському районі Одеської області перетворилися з передових у нерентабельні”.

Гасла прихильників Симоненка проти МВФ та НАТО
У разі перемоги провладного кандидата, за словами Петра Симоненка, в Україні незабаром припинять навіть платити пенсії.

Петро Симоненко: “Сьогодні на тисячу працюючих 800 пенсіонерів. А ми з Вами повинні розуміти, що п»ять, сім мільйонів поїхали за кордон шукати іншої долі і заробляти собі на хліб. Ці наші молоді люди повернуться, бо пенсіонери там не потрібні , а їм ніхто пенсію платити не буде, бо вони не сплачували пенсійних внесків. Їм за віком пенсію заплатять і потім знову вони будуть руки кусати, не розуміючи, що з ними зробила ця злодійська влада. Вас сьогодні 14 мільйонів, і нині щодня скорочується кількість підприємств. Зростає безробіття, а злочинний пенсійний Закон передбачає ненарахування на зарплату для формування Пенсійного Фонду”.

Слово має кандидат в Президенти України Петро Симоненко
Лідер КПУ, кандидат на Президента України Петро Симоненко пообіцяв навести лад і державному кордоні України.

Петро Симоненко: “Якщо на кордоні сьогодні працює злодій і шахрай, це означає, що така ж людина сидить у кріслі Президента України. З чого починається перетинання кордону, особливо для підприємців, які везуть товар? Для початку митнику хабар у 200 – 300 доларів за машину, а потім так звані митні платежі, які повинні платити державі. Скільки це буде тривати? За рахунок цього на прикордонних територіях у нас зростають ціни. Знову всі страждають. Тому наведення ладу на кордоні надасть нам 10 мільярдів гривень щороку”.

Петро Симоненко виключив будь- яку можливість передвиборчої співпраці з лідером Соцпартії Олександром Морозом та з блоком “Наша Україна” Віктора Ющенка. Він назвав обох кандидатів на найвищу державну посаду
Агітаційна листівка за лідера КПУ
“посібниками нинішньої злочинної влади”.

Піддав критиці лідер комуністів і Віктора Януковича. Він назвав заяву нинішнього голови уряду щодо статусу російської мови в Україні і подвійного громадянства “черговою спробою обдурити людей напередодні президентських виборів”.

Насамкінець Петро Симоненко закликав до єдності представників Української православної церкви Московського Патріархату, “канонічного православ’я”. На його думку, у разі перемоги на виборах Віктора Ющенка, православну віру Україна втратить.

“Сьогодні триває наступ католицької церкви. Вже і в Одеській області є резиденція римо-католиків. Не можна знищувати віру, у яку ми тисячу років вірили. Я закликаю православних подумати про наслідки”.

Лєнін ще у Роздільній
7 жовтня Петро Симоненко мав зустрічі з виборцями ще двох районів Одеської області – у Ананьєві і Котовську.
XS
SM
MD
LG