Доступність посилання

ТОП новини

Майже 300 бійців пожежних частин Ялти, Алушти і Симферополя, а також гірничі рятувальники і солдати строкової служби другу добу намагаються погасити пожежу, що виникла учора зранку в районі південнокримського містечка Алупки


За даними пожежників, учора ввечері пожежу, площа якої склала понад 3 гектари, вдалося локалізувати. Загалом задіяні 27 одиниць спеціальної і допоміжної техніки та гелікоптер. Місце пожежі, у горах, дуже важкодоступне, автомашини під’їхати не можуть, пожежні рукави не дістають, тож пожежники гасять вогонь ранцевими обприскувачами.

За даними пожежників, учора ввечері пожежу, площа якої склала понад 3 гектари, вдалося локалізувати. Загалом задіяні 27 одиниць спеціальної і допоміжної техніки та гелікоптер. Місце пожежі, у горах, дуже важкодоступне, автомашини під’їхати не можуть, пожежні рукави не дістають, тож пожежники гасять вогонь ранцевими обприскувачами. Причина загорання поки що не встановлена. Тим часом надійшло повідомлення про нову пожежу на площі у півгектара у гірській місцевості Бахчисарайського району. Кримське управління МНС України через суху погоду на півострові оголосило закритими для відвідування громадянами усі кримські ліси.
XS
SM
MD
LG