Доступність посилання

ТОП новини

ЦВК НЕ ЗАДОВОЛЬНИЛА СКАРГИ БАЗИЛЮКА І КОЗАКА НА ДІЇ ЮЩЕНКА ПІД ЧАС ЗНИЩЕННЯ В “ЕКСПОЦЕНТРІ УКРАЇНИ” ЇХНІХ АГІТМАТЕРІАЛІВ.


Центральна виборча комісія відмовила у задоволенні скарги кандидатам у Президенти Олександру БАЗИЛЮКУ і Роману КОЗАКУ, які просили комісію оголосити попередження та визнати неправомірними дії кандидата у Президенти Віктора ЮЩЕНКА під час знищення на складі №56 Національного виставкового комплексу “Експоцентр України” їхніх агітаційних матеріалів.

Як передає кореспондент УНІАН, за таке рішення члени комісії проголосували на сьогоднішньому засіданні.

За словами члена ЦВК Ярослава ДАВИДОВИЧА, обидві скарги кандидатів у президенти є фактично ідентичними. У них, зокрема, зазначається, що в ніч з 5 на 6 жовтня у зазначеному складському приміщенні група народних депутатів та представників штабу В.ЮЩЕНКА, виявивши продукцію з критикою свого кандидата, що належала О.БАЗИЛЮКУ, Р.КОЗАКУ та іншим кандидатам, «організували її знищення».

Згідно з рішенням ЦВК, встановлено, що скарга не підлягає задоволенню, оскільки В.ЮЩЕНКО у жодній формі не брав участі у зазначених подіях.

ЦВК також своїм рішенням відправив матеріали скарги на перевірку щодо вчинення правопорушень до Головного управління МВС в місті Києві.

Як повідомляв УНІАН, 5 жовтня ввечері на 56-му складі Національного комплексу “Експоцентр України” (колишня ВДНГ) народні депутати України знайшли агітаційні листівки з використанням американської символіки проти кандидата на пост Президента В.ЮЩЕНКА.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG