Доступність посилання

ТОП новини

ТИМОШЕНКО ЗАКЛИКАЛА ЖИТЕЛІВ ЛЬВІВЩИНИ 31 ЖОВТНЯ ПІСЛЯ 20.00 ПРИЙТИ ПІД ВИБОРЧІ ДІЛЬНИЦІ, ЩОБ НЕ ДОПУСТИТИ ФАЛЬСИФІКАЦІЇ ВИБОРІВ.


Лідер коаліції на підтримку кандидата на пост Президента України Віктора ЮЩЕНКА “Сила народу” Юлія ТИМОШЕНКО закликала жителів Львівщини 31 жовтня після 20.00 прийти під виборчі дільниці, щоб не допустити фальсифікації результатів виборів.

Як повідомляв УНІАН, увечері 10 жовтня Ю.ТИМОШЕНКО після участі разом з В.ЮЩЕНКОМ у народному віче біля Львівської опери поїхала у місто Червоноград на зустріч з виборцями. Лідера БЮТ супроводжували народні депутати Петро ОЛІЙНИК та Андрій ШКІЛЬ.

Близько 2000 чоловік, які очікували її на центральній площі Червонограда, зустріли появу Ю.ТИМОШЕНКО вигуками “Юля!” і плакатами: “Сокальщина за Ющенка”; “Сокальщина вітає Тимошенко”.

У своєму виступі перед присутніми, Ю.ТИМОШЕНКО закликала присутніх “записуватись у спостерігачі”. «Ми сьогоднi формуємо команду спостерiгачiв по всiй Українi, i я прошу вас, ви знаєте де розташований штаб ЮЩЕНКА у вашому мiстi. Хто може 31 жовтня стати спостерiгачем, прийдiть i запишiться, i долучiться до нашої команди. Зробiть так, щоб ви бачили власними очима, як вiдбуваються вибори на дiльницi», - зазначила Ю.ТИМШЕНКО.

Вона наголосила на тому, що «31 жовтня, я переконана, що всi ви пiдете голосувати, але прохання: пiсля того як ви проголосуєте, ввечерi о 20.00 31 жовтня ви всi прийдіть кожен до своєї дiльницi. Саме з 20.00 31 жовтня почнеться пiдрахунок голосiв, i якраз в цей момент i може початися фальсифiкацiя. I тому прошу, бiля кожної дiльницi може зiбратися пiвтори, двi тисячi людей, саме стiльки голосують на кожнiй дільниці”.

На переконання Ю.ТИМОШЕНКО, коли члени дільничої комісії побачать стільки виборців бiля дiльницi, то вони не зможуть сфальсифікувати результати виборів. “I якщо протягом двох годин, починаючи з 20.00, немає нiяких результатiв i немає нiяких протоколiв, то знайте, що почалась фальсифiкацiя. Знайте, що на цiй дiльницi вже йдуть якiсь махінації, i тодi вашi дiї мусять бути наступними - спокiйно без агресiї виходите на виборчi дiльницi всiм народом, вимагаєте перерахунку голосiв на всiй дільниці”.

Якщо ж вибори будуть сфальсифіковані, то сказала Ю.ТИМОШЕНКО, “я прошу вас - не чекайте жодного дня, на наступний день, без закликiв лiдерiв опозицiї, без закликiв ЮЩЕНКА просто збирайтеся i їдьте всiм народом до Києва. Hемає значення - потягами, лiтаками, пiшки, пiдводами, на машинах, всiм чим завгодно. Тому що в нас буде всього один день для того, щоб народ спокiйно, але впевнено сказав "нi". I для того нам не потрiбно буде робити революцiю, нам потрiбно буде тiльки одне, щоб на площi бiля ЦВК у Києвi було не 10 тисяч людей, а були сотнi i сотнi тисяч людей. I тодi нам не доведеться сказати жодного слова i вони самi зрозумiють, що вони мусять скласти документи i пiти геть», наголосила Ю.ТИМОШЕНКО.

Під час виступу лідера БЮТ у Червонограді несподівано з натовпу хтось кинув в її бік яйце. Охорона хутко затулила Ю.ТИМОШЕНКО, однак яйце, не долетівши до цілі, впало перед сценою жодним чином не завдавши шкоди Ю.ТИМОШЕНКО.

Лідер БЮТ, не акцентуючи уваги на цьому інцидентові продовжувала свій виступ, зазначивши лише, що “Ми вiд яєць не падаємо! Кидайте! Тут великий простір і я думаю, що все буде гаразд».

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG