Доступність посилання

ТОП новини

ТОМЕНКО ЗАЯВЛЯЄ, ЩО КАНДИДАТ У ПРЕЗИДЕНТИ ЯНУКОВИЧ, ПЕРЕБУВАЮЧИ У ХАРКОВІ, САМ ЗІЗНАВСЯ У ЗАСТОСУВАННІ АДМІНРЕСУРСУ.


Кандидат у Президенти і Прем''єр-міністр України Віктор ЯНУКОВИЧ публічно визнав застосування адміністративного ресурсу у передвиборчій кампанії, в той час як члени його команди постійно підкреслювали, що В.ЯНУКОВИЧ не займається агітацією, а працює виключно як Прем''єр-міністр.

Як зазначив у коментарі, текст якого передано УНІАН, голова Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації Микола ТОМЕНКО, “остання поїздка ЯНУКОВИЧА до Харкова підтвердила, що під вивіскою візитів Прем''єр-міністра йде агітація за кандидата в Президенти. “В.ЯНУКОВИЧ, обіцяючи журналістам поставити перед своїм харківським виборчим штабом питання про зняття наочної агітації, сказав: "А органи місцевого самоврядування, штаб, хто в мене займається, я, напевно, завтра буду зустрічатися й в обов''язковому порядку звернуся до них, щоб вони це зробили", підтвердив цим, що органи місцевого самоврядування фактично є неофіційними виборчими штабами ЯНУКОВИЧА у регіонах”, - пояснив парламентарій.

“Недаремно керівник центрального виборчого штабу В.ЯНУКОВИЧА Сергій ТІГІПКО заявляв, що після виплат соціальних дотацій рейтинг ЯНУКОВИЧА зросте. Після таких заяв стає зрозумілим, чому В.ЯНУКОВИЧ відмовився піти у відпустку на час виборів”, - підкреслив М.ТОМЕНКО.

На його думку, “єдиний ресурс, який має В.ЯНУКОВИЧ, - ресурс центральної та місцевої влади, у тому числі й правоохоронні органи”. Як наголосив М.ТОМЕНКО, “Центральна виборча комісія повинна розглянути факт, що у передвиборчій кампанії одного з кандидатів має місце використання адмінресурсу, у чому вже відкрито зізнався і сам кандидат”.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG