Доступність посилання

ТОП новини

КІНАХ ВВАЖАЄ НЕПРИПУСТИМИМ ШТУЧНЕ НАГНІТАННЯ ПРОТИСТОЯННЯ МІЖ СХОДОМ І ЗАХОДОМ УКРАЇНИ.


Кандидат на пост Президента України, голова Партії промисловців і підприємців України Анатолій КІНАХ вважає, що деякі політичні сили нагнітають штучне протистояння між Сходом і Заходом України, в той час як держава має спрямовувати всі свої зусилля на перешкоджання проявам екстремізму та ескалації напруги в суспільстві.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Центрального виборчого штабу кандидата, на цьому сьогодні А.КІНАХ наголосив на зустрічі з жителями міста Сіверськодонецька Луганської області.

"Держава має об''єднувати, а не роз''єднувати громадян. І найбільшим нашим успіхом за всі роки незалежності можна вважати відсутність будь-яких серйозних конфліктів всередині держави на міжнаціональному та міжрегілігійному грунті", - наголосив він.

А.КІНАХ також наголосив на тому, що в цьогорічні виборчій кампанії замість конкуренції програм, ідеологій кандидатів, їх моральних якостей, виборцям нав''язується змагання у використанні чорного піару, брудних технологій та адміністративного тиску. Натомість, упевнений кандидат, необхідно об''єднувати зусилля всіх громадських сил для проведення чесної і прозорої виборчої кампанії.

Як повідомляв УНІАН, упродовж 13-14 жовтня кандидат на пост Президента України А.КІНАХ у рамках всеукраїнського передвиборчого туру перебуває в Луганській області.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG