Доступність посилання

ТОП новини

У Симферополі пройшов спільний молебень православних і мусульман у пам’ять загиблих під час захоплення школи у російському місті Беслані 1 вересня


У спільному молебні, що почергово відслужили муфтій Криму Аджа Еміралі Аблаєв та єписком Кримський і Симферопольський УПЦ Київського Патріархату Климент, взяли участь представники українських і кримськотатарських організацій автономії.

У спільному молебні, що почергово відслужили муфтій Криму Аджа Еміралі Аблаєв та єписком Кримський і Симферопольський УПЦ Київського Патріархату Климент, взяли участь представники українських і кримськотатарських організацій автономії. Таким чином вони відзначили 40 днів від загибелі сотень заручників у бесланській школі. Для того, щоб пом’янути душі невинно вбитих, присутнім на молебні пропонувалися стакани з водою і східні солодощі. Учасники жалобної церемонії у своїх виступах засудили політиків, які допустили трагедію. Цитую: “Невинні діти постраждали через те, що політики не змогли домовитися”, - прозвучало на жалобному мітингу у Симферополі.
XS
SM
MD
LG